Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark

Wereldreiziger en archeoloog Indiana Jones wordt net voor de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse overheid ingehuurd om een religieus relikwie op te sporen, voordat dit artefact in de handen van de Nazi’s valt.

Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room Moeilijkheidsgraad Escape Room
Aantaal personen -  Escape Room 2 - 8
Duur -  Escape Room 60 min
Playcity Genk -  Escape Room Locatie Playcity Genk

Locatiegegevens

Prijslijst:

  • 2 personen: €45/ per persoon
  • 3 personen: €35/ per persoon
  • 4 personen: €35/ per persoon
  • 5 personen: €29/ per persoon
  • 6 personen: €29/ per persoon

Wil je met meer dan 6 personen escape room spelen?

Wij bieden ook verschillende oplossingen aan grote groepen of bedrijven.

juni 2023
ma di wo do vr za zo
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Veelgestelde vragen

Er is geen privé parking beschikbaar. Er zijn wel verschillende openbare parkings beschikbaar in de buurt.

Je kan cash ter plaatse betalen.

Nee, dit is ten strengste verboden! Je zal zelf, samen met je teamgenoten, de uitweg moeten vinden! De Game Masters staan natuurlijk altijd klaar om je te helpen maar je kan geen ‘externe bronnen’ raadplegen. Bij de aanvang van de games zullen wij er trouwens extra op letten dat er geen gsm’s, smartphones, tablets of andere communicatiemiddelen meegenomen worden in de escape rooms. Deze horen immers thuis in de gratis ter beschikking gestelde lockers. Om onze games ook voor andere, toekomstige ‘Spelers’ aantrekkelijk en uitdagend te houden, is het verder verboden om enig beeldmateriaal van onze games vast te leggen en/of publiek te maken. Onze games zijn auteursrechtelijk beschermd. Wij rekenen dus op jullie fairplay en respect voor jezelf en voor alle andere spelers.

Ervaring is niet nodig en elk individu heeft met zijn eigen specifieke kenmerken, capaciteiten en persoonlijkheid absoluut zijn eigen inbreng en meerwaarde in onze games. Vandaar dat teamwork zo belangrijk is! Als jullie er samen echt niet uit geraken en te lang in het ongewisse blijven hangen, staan onze Game Masters steeds klaar om op jullie verzoek een tip te geven, die jullie (terug) op het juiste pad brengt. Wij houden het aantal tips natuurlijk wel bij voor jullie eindscore. En vergeet niet: ook als je er niet in slaagt om binnen de 60 minuten de eindstreep te halen, kan je toch heel wat plezier beleven…en daar gaat het uiteindelijk toch om, niet?

Je kan je reservering kosteloos verschuiven naar een andere datum en of tijdstip. Gelieve dan telefonisch contact op te nemen of via e-mail door te geven. Je kan je reservatie ook kosteloos annuleren tot 2 dagen voor je reservatie. Bij een no show, dus niet opdagen en niet verwittigen, hebben we het recht om 50% v.d. totaal bedrag van de spel aan te rekenen.

Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking, eventueel met een drankje erbij.

Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera’s aanwezig.

Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Gelieve te bellen voor een afspraak!
0487 56 55 25